BlueGives Community | Social Shift Model
We zijn een innovatieve community van topadviseurs, ervaren specialisten en young professionals. We delen onze kennis en kunde, en zetten deze gezamenlijk in bij onze opdrachtgevers.
Innovatie, community, communities, bluegives, experts, digital, social, transformation, business, innovation, digitaal, sociaal, jonge talenten, open, social media, adviseur
62651
single,single-post,postid-62651,single-format-standard,qode-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.0.1,vc_responsive
Model Social Shift DEF-05

Social Shift Model

 

Visie Social Shift

Het media landschap is enorm versplinterd en er vinden momenteel enorme veranderingen plaats in de manier waarop en waarmee we communiceren. Onze visie op business is dat Social media een centrale rol speelt in de communicatie tussen ondernemingen met haar klanten, prospects en medewerkers. Mensen praten echter niet graag tegen een logo, ze praten graag met mensen. Echte dialogen met echte mensen zorgen voor authenticiteit en betrokkenheid. Deze verschuiving noemen wij de Social Shift.


Kennisniveau lid

Het model is op opgedeeld in vijf kennisniveaus, namelijk: Social Learner, Social Builder, Social Editor, Social Engager en Social Master. Iedere fase kenmerkt zich door specifieke activiteiten en een bepaald netwerk waarin je opereert, natuurlijk met overlap. Door leden de juiste kennis en vaardigheden te bieden om zichzelf beter te profileren op social media creëer je een win-win situatie.


Voordeel lidmaatschap

De leden van Bluegives profileren zich in het eigen netwerk als expert of student met een grote achterban van experts en studenten. Op deze wijze kan een lid zich profileren als een persoon die klaar is voor de toekomst. Flexibel en beschikking over enorm veel kennis!

 

.