BlueGives Community | Sander Ummelen - BlueGives
We zijn een innovatieve community van topadviseurs, ervaren specialisten en young professionals. We delen onze kennis en kunde, en zetten deze gezamenlijk in bij onze opdrachtgevers.
Innovatie, community, communities, bluegives, experts, digital, social, transformation, business, innovation, digitaal, sociaal, jonge talenten, open, social media, adviseur
62254
page,page-id-62254,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,qode-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.0.1,vc_responsive
 

Sander Ummelen

Organisatie Visionair
team_image
Organisatie Visionair
Sander Ummelen

Sander Ummelen

Bedrijf: Waardengedreven

Thema: Social innovation

 

Er vinden grote maatschappelijke verschuivingen plaats die ook binnen organisaties grote impact hebben. Oude zekerheden vallen weg, en er komen geen nieuwe voor in de plaats. Dit is zeker waar als je deze buiten jezelf zoekt. Maar juist collectieve introspectie levert het anker op waar iedereen zich aan kan vasthouden. Wie zijn we? Waar staan we voor? Wat zijn onze collectieve waarden, en wat betekent dat in de praktijk? Pas als je dat samen goed op het netvlies hebt kan je, ook zakelijk, iets betekenen voor een ander.

“Stiekem was Balkenende zijn tijd voorbij toen hij over normen en waarden begon.”

Organisatie Visionair

Ik biedt advies en projecten op het gebied van visievorming, strategie, stakeholder management, alignement en interne/externe communicatie.

 

Laat ons co-creëren!

Bel Sander: 06 24 91 98 44

Mail Sander: sander@waardengedreven.com

Stel onze expert een vraag

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht