BlueGives Community | Rob van Roessel - BlueGives
Rob van Roessel is een gedreven, open, creatief persoon die graag samenwerkt met mensen op basis van vertrouwen en respect. Daarnaast is hij ondernemend, uitdagend, innovatief en resultaatgericht. Denkt in processen en verandering in relatie tot ICT en is naast basis ICT, deskundig op het gebied van vooral ondersteunende processen in relatie tot de Supply Chain binnen de Retail, Consumer Goods, Banking en ICT Service Industrie.
Innovatie, community, communities, bluegives, experts, digital, social, transformation, business, innovation, digitaal, sociaal, jonge talenten, open, social media, adviseur
61557
page,page-id-61557,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,qode-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.0.1,vc_responsive
 

Rob van Roessel

Expert op het gebied van digitale transities
team_image
Expert in digitale transities
Rob van Roessel


Rob van Roessel

Bedrijf: Bakkenist

Thema: Digital Business Transformation

 

  • Bestaat ons bedrijf nog wel over 10 jaar?
  • Hoe moet ik nieuwe verdienmodellen creëren zodat ik klaar ben voor de toekomst?
  • Hoe kan ik hedendaagse technieken toepassen op ons bedrijf?
  • Waar gaat het naar toe de komende jaren?
  • De ontwikkelingen gaan allemaal zo snel! ik kan het niet meer bijhouden.

 

Allemaal vragen die door veel ondernemers, boardmembers en directies gesteld worden. Rob van Roessel ondersteund en adviseert in het gehele traject dat komt kijken bij digitale transformaties binnen bedrijven.

Vanuit een behoefte aan vooruitgang, implementeert Rob relevante en innovatieve oplossingen voor uw organisatie

Consultancy voor het MKB

De wereld verandert! Digitalisering is uw kans. Rob adviseert en implementeert al jaren digitale verandertrajecten. Hij vertaalt graag zijn ervaring voor u naar concrete groei.

Rob helpt uw organisatie bij het zetten van de volgende stap door een intensieve maar korte inzet. Samen met zijn team van Bakkenisten deelt hij zijn kennis op momenten dat uw organisatie dat nodig heeft, volledig afhankelijk van de vraag en behoefte van het moment. De gecombineerde denk- en daadkracht van alle Bakkenisten en communityleden maakt het bijzonder, en wellicht zelfs uniek.

 

Laat ons co-creëren!

Gerelateerde media

Bel Rob: 06 28 22 76 46

Mail Rob: rob.vanroessel@bakkenist.nl

Stel Rob een vraag

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht