BlueGives Community | Nanneke van Drunen - BlueGives
We zijn een innovatieve community van topadviseurs, ervaren specialisten en young professionals. We delen onze kennis en kunde, en zetten deze gezamenlijk in bij onze opdrachtgevers.
Innovatie, community, communities, bluegives, experts, digital, social, transformation, business, innovation, digitaal, sociaal, jonge talenten, open, social media, adviseur
62072
page,page-id-62072,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,qode-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.0.1,vc_responsive
 

Nanneke van Drunen

Verhalenhaler
team_image
Verhalenhaler
Nanneke van Drunen


Nanneke van Drunen

Bedrijf: Nankracht Communicatie

Thema: Communicatie
Expertise: Storytelling & Interviews

 

Als communicatieadviseur en tekstschrijver helpt Nanneke van Drunen mensen, merken en organisaties bij het vertellen van hun verhaal.

 

Ik draag bij met mijn verhalen. Ik geloof namelijk dat mensen niet kopen wat je doet, maar waarom je iets doet. Door jouw authentieke verhaal te vertellen, onderscheid jij je van de massa. Een goed geschreven verhaal roept emoties op dat beklijft bij de lezer. Het zorgt voor stevige klantrelaties en krachtige mond-tot-mond-reclame. Iedereen heeft een mooi verhaal, jij ook!

Mensen kopen niet wat je doet, maar waarom je iets doet. Verhalen verwoorden die ‘why’.”

Verhalenhaler

Net zoals ik geloof in de kracht van verhalen, geloof ik ook in de kracht van kennis delen en krachten bundelen. Door mij te verbinden aan andere specialisten kan ik mijn klanten beter helpen. Twee weten nou eenmaal meer dan één.

Werk van Nanneke

gratis ebook

Bel Nanneke: 06 41 11 10 11

Mail Nanneke: info@nankracht.nl

Stel onze expert een vraag

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht