BlueGives Community | Marco Diks - BlueGives
We zijn een innovatieve community van topadviseurs, ervaren specialisten en young professionals. We delen onze kennis en kunde, en zetten deze gezamenlijk in bij onze opdrachtgevers.
Innovatie, community, communities, bluegives, experts, digital, social, transformation, business, innovation, digitaal, sociaal, jonge talenten, open, social media, adviseur
62327
page,page-id-62327,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,qode-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.0.1,vc_responsive
 

Marco Diks

Propositie specialist
team_image
Propositie specialist
Marco Diks

Marco Diks

Bedrijf: Ventaris

Thema: Social innovation
Expertise: Business Development Consultant

 

Ik ben een gepassioneerde (sales)vakman die communicatie als het belangrijkste gereedschap van Sales en Marketing ziet. Het opbouwen en neerzetten van proposities, nieuwe concepten en strategieën maken mij enthousiast. Ik ben gefascineerd door de enorme mogelijkheden die het web, de sociale media en alle tools die daarbij horen bieden.

Mijn kracht; het bouwen van de propositie en het concept. Mijn passie; het vertellen van het verhaal. Mijn expertise; het organiseren en managen van de sales, marketing en communicatie. Mijn manier; met mensen, creatief, to the point en keep it simple.

“Complexiteit is mislukte eenvoud.”

Propositie specialist

Sales is communicatie. En om goed te communiceren heeft de klant een duidelijke propositie nodig die wordt vertaald naar een goed verhaal dat aan de juiste mensen via de juiste kanalen verteld wordt. Ventaris bouwt de propositie en creëert het verhaal. Daarnaast trainen en begeleiden wij organisaties in de transitie van old school commercie naar de nieuwe manier van commercie. Goed kunnen aansluiten betekent goede informatie en goede processen. CRM en Inbound Marketing oplossingen helpen daarbij. Ventaris helpt met de aanschaf, de inrichting en het project management bij de implementatie van deze oplossingen.

Expertises

  • Bouwen van Propositie en het verhaal
  • (Social) Sales: Training & Consultancy/Organisatie & Management
  • CRM & Inbound Marketing Consultancy & Projectmanagement

 

Laat ons co-creëren!

Bel Marco: 06 412 33 432

Mail Marco: marco.diks@ventaris.nl

Stel onze expert een vraag

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht