BlueGives Community | Jeroen van der Horst - BlueGives
We zijn een innovatieve community van topadviseurs, ervaren specialisten en young professionals. We delen onze kennis en kunde, en zetten deze gezamenlijk in bij onze opdrachtgevers.
Innovatie, community, communities, bluegives, experts, digital, social, transformation, business, innovation, digitaal, sociaal, jonge talenten, open, social media, adviseur
62112
page,page-id-62112,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,qode-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.0.1,vc_responsive
 

Jeroen van der Horst

Expert 'New Media' oplossingen
team_image
Expert 'New Media' oplossingen
Jeroen van der Horst

Jeroen van der Horst

Bedrijf: Proshore

Thema: Digital business transformation


Expertises: 
Businessmodellen, strategie (functioneel & business) & softwareontwikkeling

 

Ik werk graag met mensen die de wereld willen veranderen. We zien dat we deze visionairs kunnen helpen met tools en strategie.

To enable online visions

Expert ‘New Media’ oplossingen

Wij bedenken, creëren, leveren, beheren new media oplossingen. Voor bedrijven waar een online businessmodel het kloppend hart is of gaat worden.

 

Laat ons co-creëren!

Proshore customer file - Smipe

Smipe is het eerste persoonlijkheidsanalyse-systeem dat voor iedereen toegankelijk is. Op smipe.nl kun je snel en eenvoudig een persoonlijkheidsprofiel laten samenstellen. Van jezelf, of van iemand anders. Smipe’s unieke digitale intelligentie creëert de persoonlijkheidsanalyse op basis van een groot aantal bronnen. De openheid van de profielen maakt dat in gesprekken tussen vrienden, tussen partners en tussen sollicitant en recruiter dingen bespreekbaar worden die anders niet zo snel ter sprake komen. In een soortgelijke, open samenwerking verzorgt Proshore voor Smipe de verdere ontwikkeling van het unieke platform.

Bel Jeroen: 06 52 36 43 30

Mail Jeroen: jeroen@proshore.nl

Stel onze expert een vraag

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht