BlueGives Community | Jan Jonker - BlueGives
We zijn een innovatieve community van topadviseurs, ervaren specialisten en young professionals. We delen onze kennis en kunde, en zetten deze gezamenlijk in bij onze opdrachtgevers.
Innovatie, community, communities, bluegives, experts, digital, social, transformation, business, innovation, digitaal, sociaal, jonge talenten, open, social media, adviseur
61777
page,page-id-61777,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,qode-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.0.1,vc_responsive
 

Jan Jonker

Expert in sociale transities
team_image
Expert in sociale transities
Jan Jonker


Jan Jonker

Bedrijf: Bakkenist

Thema: Digital Business Transformation

 

  • Bestaat ons bedrijf nog wel over 10 jaar?
  • Hoe moet ik nieuwe verdienmodellen creëren zodat ik klaar ben voor de toekomst?
  • Hoe kan ik hedendaagse technieken toepassen op ons bedrijf?
  • Waar gaat het naar toe de komende jaren?
  • De ontwikkelingen gaan allemaal zo snel! ik kan het niet meer bijhouden.

 

Allemaal vragen die door veel ondernemers, boardmembers en directies gesteld worden. Innovatie vraagt leidt tot transities. Verschillende kennisdomeinen spelen daarbij een rol. Jan organiseert die expertises in steeds wisselende samenstellingen naar gelang de behoefte van het moment.

“Innovatie ie een weg met een richting maar zonder einde. Wendbaarheid is een randvoorwaarde”

Consultancy voor het MKB

De wereld verandert! Digitalisering is uw kans. Jan adviseert en implementeert al jaren digitale verandertrajecten. Hij vertaalt graag zijn ervaring voor u naar concrete groei.

Jan helpt uw organisatie bij het zetten van de volgende stap door een intensieve maar korte inzet. Samen met zijn team van Bakkenisten deelt hij zijn kennis op momenten dat uw organisatie dat nodig heeft, volledig afhankelijk van de vraag en behoefte van het moment. De gecombineerde denk- en daadkracht van alle Bakkenisten en communityleden maakt het bijzonder, en wellicht zelfs uniek.

 

Laat ons co-creëren!

Gerelateerde media

Bel Jan: 06 46 03 51 36

Mail Rob: jan.jonker@bakkenist.nl

Stel onze expert een vraag

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht