BlueGives Community | Jacky van der Vleuten - BlueGives
We zijn een innovatieve community van topadviseurs, ervaren specialisten en young professionals. We delen onze kennis en kunde, en zetten deze gezamenlijk in bij onze opdrachtgevers.
Innovatie, community, communities, bluegives, experts, digital, social, transformation, business, innovation, digitaal, sociaal, jonge talenten, open, social media, adviseur
62248
page,page-id-62248,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,qode-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.0.1,vc_responsive
 

Jacky van der Vleuten

Expert in merkidentiteiten
team_image
Expert in merkidentiteiten
Jacky van der Vleuten

Jacky van der Vleuten

Bedrijf: 142 marketing & communicatie advies

Thema: Marketing & Communicatie

 

Mijn achtergrond is marketeer, maar ik denk graag breder en buiten de lijntjes. Kan echt geïnspireerd raken door gepassioneerde mensen en slimme ideeën en doe graag mee als er nieuwe concepten en merken worden gebouwd. Zo zijn Eric en ik nu bezig met het ontwikkelen van een eigen innovatief concept….. Naast mijn ‘werk’ ben ik zeer actief als actrice en bestuurslid van onze eigen Theatergroep YrroS!, een uit de hand gelopen passie, waar we het experiment niet schuwen en positief inspringen op onze olievlekreputatie. Dan is het ook leuk om te zien dat, door goede aanpak, je zelfs met cultuur geld kunt verdienen.

“Ik geloof in de kracht van verbinden; Het gaat vaak niet om WAT, maar om WIE”

Expert in merkidentiteiten

Ik bied Brainstormpower en heb raakvlakken met theater, bijvoorbeeld improvisatieworkshops ter ondersteuning van verandermanagement.

 

Expertises

  • Merkidentiteit bouwen
  • Marketing/-Communicatieaanpak bij MKB
  • Breder meedenken met Management: ondernemers helpen richting te geven.

Laat ons co-creëren!

Bel Jacky: 06 12 96 72 25

Mail Jacky: jackyvandervleuten@gmail.com

Stel onze expert een vraag

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht