BlueGives Community | Hanneke Louwrenssen - BlueGives
We zijn een innovatieve community van topadviseurs, ervaren specialisten en young professionals. We delen onze kennis en kunde, en zetten deze gezamenlijk in bij onze opdrachtgevers.
Innovatie, community, communities, bluegives, experts, digital, social, transformation, business, innovation, digitaal, sociaal, jonge talenten, open, social media, adviseur
62332
page,page-id-62332,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,qode-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.0.1,vc_responsive
 

Hanneke Louwrenssen

HR specialist
team_image
HR specialist
Hanneke Louwrenssen

Hanneke Louwrenssen

Bedrijf: De Personeelskamer

Thema: Human Resource

 

Experts en jonge talenten komen samen om kennis te delen. Deze kennis leidt tot interessante inzichten, nieuwe mogelijkheden, investeringen en antwoorden voor mijn opdrachtgevers. De belangrijkste stap die je kunt zetten, is namelijk de volgende:

“Wanneer luisteren om te reageren, overgaat in luisteren om te willen begrijpen, ontstaat er echt contact.”

HR specialist

Mensen in uw organisatie zijn als een machinepark. Het mag niet haperen. Als dat uw focus is, maar de waan bepaalt anders, dan brengen wij u de tijd en kennis.

Als u behoefte heeft aan structuur in Personeelszaken, kan ik dat brengen.

Expertises

  • Structuur in Personeelszaken
  • Organisatieveranderingen

 

Laat ons co-creëren!

Bel Hanneke: 06 45 26 89 91

Mail Hanneke: hanneke@depersoneelskamer.nl

Stel onze expert een vraag

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht